Salaojayhdistys ry on perustettu vuonna 1917 huolehtimaan suomalaisen peltosalaojituksen laadusta.

Salaojayhdistys toimii alan tiedotus-, kehittämis- ja koulutusorganisaationa.

Tilaa Salaojayhdistyksen Uutiskirje sähköpostiisi:

Suunnittelijat

Neuvontaa ja salaoja- suunnittelua suorittavat suunnitelijat

Urakoitsijat

Salaojaurakointia suorittavat yritykset

Salaojakartat

Salaojakarttojen tilaus

Liittyminen Salaojayhdistyksen jäseneksi

Ajankohtaista

Maankäyttö ja vesitalouden hallinta muuttuvassa ympäristössä -webinaari 1.10.2020

Salaojituksen Tukisäätiö sr, Maa- ja vesitekniikan tuki ry, Salaojayhdistys ry ja BSAG järjestävät Maankäyttö ja vesitalouden hallinta muuttuvassa ympäristössä -webinaarin 1.10.2020 klo 9:00 -11:15 ja 12:00 -15:00.

Salaojayhdistyksen ensimmäinen sähköinen Uutiskirje on julkaistu

Uutiskirje toukokuu 2020 on ilmestynyt. Se korvaa Salaojayhdistyksen tiedotuslehden Ajokepin. Uutiskirjeen postituslistalle voi liittyä Salaojayhdistyksen kotisivuilla.

Maa- ja metsätalouden vesitalouden suuntaviivat on julkaistu

Maa- ja metsätalouden vesitalouden suuntaviivat muuttuvassa ympäristössä julkaistiin 4.5.2020. Työ toteutettiin maa- ja metsätalousministeriön, Salaojayhdistys ry:n ja Tapio Oy:n yhteistyönä.

Uutta opetusmateriaalia salaojituksesta

Salaojayhdistys ja Luonnonhoidon koulutusyhdistys LUOKO ovat julkaisseet uutta salaojitusta käsittelevää opetusmateriaalia.

Videoita pätevyysjärjestelmään kuuluvien urakoitsijoiden työmailta yhdistyksen nettisivuille

Salaojayhdistys on tuottanut salaojituksen pätevyysjärjestelmään kuuluvien urakoitsijoiden työmailta videoita. Työmaakäyntien yhteydessä kuvatut videot ovat nähtävissä kunkin urakoitsijan yhteystietojen alla.